Om meg

Jeg er 23 år gammel, og er oppvokst i Nord-Troms. I 2020 flyttet jeg til Oslo for å studere. Nå arbeider jeg deltid som webutvikler og -designer for Røst, og tar master i design på AHO! I tillegg leser jeg mye, er glad i musikk og liker hester.

Astrid sammen med hesten sin
Hesten min, Theia, som dessverre gikk bort i september 2021 🥀
Foto: Anna Daldorff Workinn

Tidligere har jeg arbeidet som webutvikler for Gnist Design, og juni 2018 fikk jeg svennebrev i mediegrafikerfaget etter å ha vært lærling hos Chili Harstad. Hvis du vil vite mer om hva jeg har gjort før, kan du ta en titt på CV-en min!

Jeg vokste opp med en stor interesse for fotografering og har alltid vært fascinert av teknologi. Da jeg var rundt 10-11 år gammel, ville jeg ha et eget sted på Internett for bildene mine, så jeg lærte meg å kode. Nettsiden ble designet i en piratkopiert versjon av Photoshop, og ble skrevet fra bunnen av i Notepad med HTML, CSS og PHP.

I dag trives jeg med å designe brukeropplevelser, løse problemer og skrive god kode. Helst sammen med et glass Pepsi Max, god musikk på ørene og kanskje litt sjokolade. Da jobber jeg best.